Streching

Köszöntelek a MindKiDo training oldalán!

Kezdjük az alapokkal...Mindenki Harcosnak születik, viszont erre a harcos énünkre egy idő után rátelepednek a belső ellenségeink és igyekeznek elnyomni bennünk. Mindannyian küzdünk ilyen démonokkal, legyen az kétely, aggódás, félelem, halogatás, stb. Ezek olyan harcok, amiket az elme síkján kell megvívnunk és amihez ugyanúgy fel kell készíteni magunkat, mintha ringbe terveznénk szállni. Ez a hétköznapok küzdőtere, ahol az egyensúlyért és harmóniáért küzdünk nap mint nap. Erre a küzdelemre pedig - fizikai adottságok nélkül - szinte bárki felkészíthető, hogy ne áldozatszerepbe süllyedve, hanem az életünk alakításáért teljes felelősséget vállalva és a környezetünkre is inspirálóan hatva éljünk Harcosként, a mindennapok iskolájában.

A MindKiDo egy éber jelenlétre és tudatosságra épülő Út, vagy módszer.  A MindKiDo az életvezetés harcművészete. Egy olyan megközelítése az egyéni és vezetői hatékonyságnak amely a harcművészetek gondolkodásmódjának keretrendszerében szintetizálja a legmodernebb vezetéstudományi eszközöket és technikákat. A módszer egyéni (munkatársi) készségfejlesztő tréningek, vállalati top-, és középvezetői tréningek vagy teljes szervezetfejlesztési konstrukcióban is elérhető.

A MindKiDo  módszer kizárólagos trénere: Véber Zoltán

Tréneri bemutatkozás

Véber Zoltán vagyok. Trénerként azon dolgozom, hogy fejlesztési megoldásaimmal az ügyfeleim képesek legyenek kihozni magukból és a vezetett csapatból a lehető legjobb eredményeket.

Szenvedélyem a harcművészeti értékrenden és filozófián alapuló vezetőfejlesztés, a sport és a személyes hatékonyság. Ezeken a területeken szerzett ismereteim és tapasztalataim alapján dolgozom.

Holisztikus fejlesztési megközelítéssel és a személyre/vállalatra szabott megoldásaimmal igyekszem valódi érteket teremteni, legyen szó személyről vagy kis- és közép, illetve multinacionális vállalati szféráról. Olyan szemléletmód és attitűd átadása a küldetésem, ami tüneti kezelések helyett mélyen gyökerező megoldásokat biztosít a kívánt cél eléréséhez.

Tapasztalataim szerint ezzel biztosítható, hogy a fejlődés fenntartható és valóban működőképes legyen. A megfelelő szemléletmód és technika átadása számomra kéz a kéz a kézben jár, minden vezetői tréningem és fejlesztésem során.

Minden megbízásom során cégre és személyre szabott megoldásokat és fejlesztési folyamatokat dolgozok ki és valósítok meg. Ezzel teremtek működő, fenntartható eredményeket és valódi értéket a megbízóimnak. 

 

Főbb képzéseim és tapasztalataim, amikre alapozom a tréningjeimet:

Alap Diploma
Közgazdász - Emberi Erőforrások szakon (Szakdolgozat: Teljesítmény-menedzsment témakör)

Mester Diploma
Okleveles közgazdász – Vezetés és szervezés szakon – Szervezetfejlesztés és Humán Erőforrás Menedzsment specializáció (Diplomadolgozat: Vezetőfejlesztés – Saját modell)

Egyéb képzések

• HR-es mesterkurzus
• Vállalati Belső Tréner képzés
• Professzionális tréner képzés (főbb témák: önismeret, interperszonális készségek, konfliktuskezelés, csoportfejlesztés, prezentáció, facilitáció és moderálás)
• Sportedző – Fitnesz szakirány

Tapasztalatok

• Vállalati Belső Tréner (Teljesítmény-értékelés)
• Értékesítés fejlesztő tréner (B2B)
• Kereskedelmi vezető
• Oktatási és Személyzetfejlesztési vezető
• Vezetői tréner, Belső executive coach

Sportok

• Thai-box, K1 (Magyar bajnoki ezüst - Junior korosztály)
• Evezés (Országos Bajnokság 1. helyezett)
• Fitnesz (Életforma)