Milyen érzés a legkeresettebb Vezetőfejlesztő Trénernek lenni?

Azt mondják, nem mi találjuk meg a küldetésünket, hanem a küldetésünk talál ránk. A legelső önkéntes munkámtól fogva a vezetőfejlesztés szemléletmódja szőtte át az Utamat. A témával való első találkozás óta mohón falom az ehhez kapcsolódó könyveket, legfrissebb szakirodalmakat.

Ez a szakma annyira lázba hozott, hogy a vezetés és szervezés szakon szerzett mesterdiplomám céljául is azt tűztem ki, hogy a Vezetőfejlesztésnek egy olyan megközelítését dolgozom ki, amivel eddig még nem foglalkoztak.

Talán ez a pillanat pecsételte meg az Utamat.

Különleges adottságként élem meg, hogy kortól és nemtől függetlenül szinte mindenkivel megtalálom a közös hangot, képes vagyok inspirálóan hatni és irányt mutatni az ismereteim – és most már a szépen bővülő tapasztalataim – által. A visszajelzések alapján nagyon kedveltek a tréningeim. Talán azért mert igazán szeretem azt, amit csinálok, sugárzik belőlem az emberek, a vezetőfejlesztés témája és a tréningek iránti szeretet. Egyszer azt olvastam, hogy csak azt tudod átadni, ami neked is megvan. A lelkesedés és a hit a siker nagyon fontos összetevői. Egy vezetői tréning sikere pedig a szakmai kiválóságon túl a tréning légkörén múlik. Ebben hiszek, és így dolgozom.

Fiatal vezetőfejlesztő trénerként szeretném a tudásomat, tapasztalataimat megosztani az emberekkel. Rengeteg olyan ember kerül vezetői pozícióba, akinek nincs ilyen jellegű képzettsége, ismerete és nem vett részt semmilyen vezetőfejlesztő tréningen. Mivel sajnos nincsenek felkészítve erre a “szerep” -re, komoly energiáik mennek el a vezetői útkereséssel, ami nem segíti a hatékony és elégedett munkavégzést. A tréningjeimen többek között Őket kívánom megcélozni.

Egy olyan vezetői szemléletmódra készítem fel Őket, ami által nem csak a munkában, de a mindennapokban is sikeresebbek lehetnek.

A siker mindig fejben dől el. Ez a “fej” pedig a vezető. Legyen a szervezet bármely szintjén is. Küldetésem, hogy az Ő felkészítésükkel egy olyan vezetési kultúrát erősítsek meg, ami a szervezeti és személyes kiválóság irányába mutat. Egy olyan vezetési kultúrát, ami képes az emberekből a lehető legjobbat kihozni.

Mielőtt bármibe fogsz is, a legfontosabb, hogy képzeld el a célod. De ne csak nagyjából. Olyan tisztán és világosan képzeld el, hogy szinte már érezd, hogy megvalósult. Minden sikeres vállalkozás így indul – egy vízióval. Abban támogatom a vállalatok vezetőit, hogy ezt el is tudják érni. Ha az Úton akadályba is ütköznek, az ne törje meg a lendületet és képesek legyenek tovább harcolni a céljaikért. Ez a hozzáállás biztosítja a sikert, főleg, ha a cél és az alapértékek is a helyén vannak.

Amikor önálló Trénerként kezdtem el dolgozni, nem kisebb célt tűztem ki, mint hogy én leszek a legkeresettebb Vezetőfejlesztő Tréner. Hiszem és megtapasztaltam, hogy a tudás megosztásával, az emberekben lévő lelkesedés és az önmagukba és a célokba vetett hitük felélesztésével kiváló eredmények érhetőek el.

Olyan tréningeket tartok, ami után már semmi nem lesz a régi . A változás elindul a jó irányba. A Trénernek szikrának kell lennie, tüzet kell gyújtania a lelkekben, hogy képesek legyenek az addig képtelennek tűnőre.

Olyan tréner vagyok, aki a megbízói számára személyre szabott programokat dolgoz ki, aki támogat a siker felé vezető úton és olyan tudást, attitűdöt és technikákat ad át, ami a kiválóság útjára – vagyis a Harcos Útjára – tereli a vezetőket. Mert ilyen vezetőkkel nem létezik lehetetlen.

Ha már tudtad, hogy az itt leírtak eléréséhez egy Tréner kell, akkor már azt is tudod, hogy Én vagyok az a Tréner.
Ha eddig nem tudtad, hogy ebben egy Tréner fog segíteni, akkor már ismered is azt a Trénert, akihez fordulhatsz.

És hogy milyen érzés a legkeresettebb Vezetőfejlesztő Trénernek lenni? Nincs annál nemesebb cél és érzés, mint amikor a szolgálatoddal egy kicsit kiválóbb hellyé teszed a világot. Az én részem ebből annak a támogatása, hogy a vezetők és szervezetek kiválóbban működjenek. Sokan fordulnak hozzám szakmai segítségért és sokan ajánlanak, ezek a legjobb elismerések. Szeretek azért dolgozni, hogy az ügyfeleim szakmailag és személyesen kiválóbbak legyenek.

Akkor leszek a legkeresettebb tréner, ha a Te sikereidért szállok harcba. Veled együtt. Gondold végig hol vagy most, és hogy hová szeretnél eljutni. A kettő közötti utat már megépítjük együtt. Arra pedig, hogy végig menj rajta, fel foglak készíteni.

Ajánlatkérés – Kapcsolatfelvétel

Harcos üdvözlettel,
Véber Zoltán
– VBR –